Runda 1&2: Interlagos (27.02.2012)

Moderatorzy: Crow, pyciek, Rubiq, Grekyy, Kojot, B4ndit, janek#, LiGNA administratorzy

Postprzez FOLLY Pn lut 27, 2012 8:23  Re: Runda 1&2: Interlagos (27.02.2012)

a spróbuj jeszcze tak, żeby w grze utworzyć nowy profil, potem zobacz w plikach gdzie Ci się zapisał.
Obrazek
Avatar użytkownika
FOLLY
 
Dołączył(a): Śr lut 02, 2011 16:26

Postprzez olexy Pn lut 27, 2012 9:56  Re: Runda 1&2: Interlagos (27.02.2012)

Niestety najprawdopodobniej nie dam rady pojawić się na dzisiejszym inauguracyjnym wyścigu. Kierownica, którą na gwarancji musiałem odesłać do Francji jest dopiero w drodze powrotnej i wątpię, aby kurier zdołał dotrzeć w te kilka godzin z granicy francusko-niemieckiej do wschodniej Polski. :sad:
ObrazekObrazek
Avatar użytkownika
olexy
 
Dołączył(a): Pt cze 22, 2007 20:18
Lokalizacja: Kraśnik
GG: 9121418

Postprzez Master Pn lut 27, 2012 10:18  Re: Runda 1&2: Interlagos (27.02.2012)

jaro738 napisał(a):
FOLLY napisał(a):jak nie masz jak masz folder "jaro". Skopiuj go i nazwij J Barczak. W folderze już nowo nazwanym, trzeba jeszcze nazwę pliku *.plr zmienić z jaro na J Barczak i w tymże pliku będziesz miał też oryginal driver i też zmień sobie na J Barczak. Zapisz plik przed zamknięciem. Potem w grze klikasz na kierowca i ustawienia. Wybierasz jaki chcesz profil i ogień na tłoki. Enjoy. Nie ma za co :wink: Właśnie sobie zrobiłem i bangla.


folder jest, ale nie ma w nim pliku plr, wiec nie ma co skopiowac i czemu zmieniac nazwy. jak nie znajdzie sie zaden sposob do jutra to bede sie bawil w przenoszenie ustawien z profilu do profilu, trudno. znalazlem jeszcze plik plr pod sciezka: C:/Użytkownicy/jaro/jaro.plr, ale zmiana jego nazwy nic nie daje


W Moje Dokumenty. Tam szukaj. Pewnie masz Vistę.
Master
 
Dołączył(a): Cz sie 30, 2007 16:10

Postprzez jaro738 Pn lut 27, 2012 10:59  Re: Runda 1&2: Interlagos (27.02.2012)

7, nie vista. W moich dokumentach też nie ma, tylko w tej ścieżce która podałem wcześniej, ale zmiana tego pliku nic nie daje.
Avatar użytkownika
jaro738
 
Dołączył(a): N paź 21, 2007 21:59
Lokalizacja: EPRZ
GG: 8059793

Postprzez Rama Pn lut 27, 2012 11:03  Re: Runda 1&2: Interlagos (27.02.2012)

Niestety w dzisiejszym wyścigu nie dam rady wystąpić. To tak na 80%.
Problem polega na tym że nic nie ćwiczyłem... a wsiąść z doskoku i komuś zepsuć wyścig to nie w moim stylu.
Niestety nie miałem czasu żeby przejechać kilka okrążeń zapoznawczych... Zaraz też wychodzę do pracy i nie wiem o której wrócę... Na chwilę obecną ubolewam że nie dam rady.
Rama
 
Dołączył(a): Cz sie 18, 2005 8:39
Lokalizacja: Chorzów

Postprzez Grekyy Pn lut 27, 2012 12:35  Re: Runda 1&2: Interlagos (27.02.2012)

Ok, dobrze, że informujecie o nieobecnościach. Przynajmniej wiadomo, że planujecie dalej jeździć ; )
Avatar użytkownika
Grekyy
 
Dołączył(a): So lis 03, 2007 23:33
Lokalizacja: Śląsk
GG: 1574067

Postprzez king81 Pn lut 27, 2012 16:58  Re: Runda 1&2: Interlagos (27.02.2012)

a takie pytanko mam - czy można ciąć linię wjazdu do pitstopu ?
Avatar użytkownika
king81
 
Dołączył(a): Śr lis 24, 2010 11:59
GG: 3723157

Postprzez pyciek Pn lut 27, 2012 17:48  Re: Runda 1&2: Interlagos (27.02.2012)

można
pyciek
redaktor
 
Dołączył(a): Cz paź 26, 2006 22:02
Lokalizacja: Ozorków
GG: 6217299

Postprzez Byczek Pn lut 27, 2012 20:40  Re: Runda 1&2: Interlagos (27.02.2012)

a ja tak gwoli scislosci zapytam sie i upewnie... w qualu robimy jedno kolko? :D
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" -Stanisław Lem
Avatar użytkownika
Byczek
 
Dołączył(a): N kwi 01, 2007 11:16
Lokalizacja: Zielona Góra
GG: 3234185

Postprzez jaro738 Pn lut 27, 2012 20:44  Re: Runda 1&2: Interlagos (27.02.2012)

si
Avatar użytkownika
jaro738
 
Dołączył(a): N paź 21, 2007 21:59
Lokalizacja: EPRZ
GG: 8059793

Postprzez Grekyy Pn lut 27, 2012 20:46  Re: Runda 1&2: Interlagos (27.02.2012)

Jeszcze do znudzenia będziemy przypominać techniczne pierdoły na serwerze.

BTW. mam nadzieję, że gra nie jebnie mi freeza jak to robi raz na jakiś czas. Ktoś może wie czym takie kilkunastosekundowe zawieszenia obrazu i dźwięku mogą być spowodowane?
Avatar użytkownika
Grekyy
 
Dołączył(a): So lis 03, 2007 23:33
Lokalizacja: Śląsk
GG: 1574067

Postprzez Kojot Pn lut 27, 2012 20:51  Re: Runda 1&2: Interlagos (27.02.2012)

Pewnie program antywirusowy zabiera sie za skanowanie :) Podobno na takie problemy jest program Gamebooster się to nazywa
Obrazek
Obrazek
Avatar użytkownika
Kojot
 
Dołączył(a): So paź 28, 2006 23:10
GG: 9208651

Postprzez Grekyy Pn lut 27, 2012 20:56  Re: Runda 1&2: Interlagos (27.02.2012)

Pewnie to bardzo rozsądne z mojej strony, ale nie mam żadnego antywirusa, bo te czasem utrudniają życie w takim samym stopniu jak same wirusy.

Po prostu przeprowadzam akcje doraźne, gdy jakiś soft zachodzi mi za skórę :)
Avatar użytkownika
Grekyy
 
Dołączył(a): So lis 03, 2007 23:33
Lokalizacja: Śląsk
GG: 1574067

Postprzez king81 Pn lut 27, 2012 21:05  Re: Runda 1&2: Interlagos (27.02.2012)

Grekyy to mam dla Ciebie dwie rady :
1. avast antivirus (ma tryb gry wiec nie przeszkodzi i jest darmowy)
2. freezy mogą być powodowane tym, że masz karte nvidii i jeździsz na DX9 - przestaw na DX8 i powinny ustąpić
Avatar użytkownika
king81
 
Dołączył(a): Śr lis 24, 2010 11:59
GG: 3723157

Postprzez prawy Pn lut 27, 2012 21:13  Re: Runda 1&2: Interlagos (27.02.2012)

Jaką masz kartę graficzną?
Obrazek
Obrazek
Avatar użytkownika
prawy
 
Dołączył(a): N sty 25, 2009 13:09
Lokalizacja: Szczecin ZS
GG: 10768869

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do LiGNA WTCC

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość