Grand Prix 4

GP4, Richard Burns Rally, Pro Evolution Soccer...

Moderator: Ekipa Gry

Postprzez rolnik sam w dolinie Cz paź 01, 2009 23:02  Re: Grand Prix 4

napewno?
przed chwilą sam napisałeś ze ten model jest, a teraz sam sobie zaprzeczasz?
http://tmp.grandprixgames.org/read.php?4,876883,page=3
ten williams i BMW które tutaj wydają to są moje modele,
w starych wersjach ale moje
pozatym nawet jeśli moich tam nie ma, to tak czy siak Twoja praca dla większośći normalnych ludzi jest godna pogardy
Obrazek
rolnik sam w dolinie

GG: 8274891

Postprzez Radol Cz paź 01, 2009 23:04  Re: Grand Prix 4

Napewno nie ma Twojego - za stare wersje :)

rolnik sam w dolinie napisał(a):ogólnie nie szanujesz w ogóle pracy innych

Jak najbardziej szanuje przez to ze właśnie ją wyorzystuje a co za tym idzie inni.
Nie robiłem tego dla siebie - ale dla ogółu.
Skoro robisz cos czym nie chcesz sie podzielic - to nie dawaj na sieć - proste

rolnik sam w dolinie napisał(a):bez pozwolenia bierzesz to nad czym inni cięzko pracowali

To jest internet a nie sklep

rolnik sam w dolinie napisał(a):doklejasz "by Radol"

Tak bo ja "posklejałem" i złożyłem to do kupy i doprowadziłem do takiego stanu a nie innego - nie kto inny

rolnik sam w dolinie napisał(a):i jesteś zadowolony że zaspokoiłeś zapotrzebowanie milionów kubicomaniaków na obecnośc liczby "2009" w nazwie moda

Jestem zadowolony jak i użytkownicy moda

rolnik sam w dolinie napisał(a):jesteś bohaterem narodowym poprostu
tak dalej, dzięki Tobie swiat przetrwa...

Skoro tak twierdzisz... :)

EDIT:
Nigdy i nigdzie nie napisałem ze ja jakis model zrobiłem - ew. go zmodyfikowałem.
*tutaj znajdował się link do nielegalnego oprogramowania*
Radol

Postprzez rolnik sam w dolinie Cz paź 01, 2009 23:11  Re: Grand Prix 4

walka z takimi ludźmi jak Ty nie ma sensu
użycie czyjegoś modelu w modzie bez zgody jest równe kradzieży, ale tego nie jesteś w stanie pojąć

EDIT:
Radol napisał(a):
rolnik sam w dolinie napisał(a):doklejasz "by Radol"

Tak bo ja "posklejałem" i złożyłem to do kupy i doprowadziłem do takiego stanu a nie innego - nie kto inny

a pomyśl sobie geniuszu co byś zrobił gdyby tych modeli nie było?
G...!
Obrazek
rolnik sam w dolinie

GG: 8274891

Postprzez Radol Cz paź 01, 2009 23:16  Re: Grand Prix 4

rolnik sam w dolinie napisał(a):użycie czyjegoś modelu w modzie bez zgody jest równe kradzieży, ale tego nie jesteś w stanie pojąć

nie bede wchodził z Toba w polemikę - ja też cos robiłem co bez zgody rozchodziło sie jak ciepłe bułeczki w internecie i też bez mojej wiedzy i zgody i dlatego właśnie wiem ze nie ma żadnych barier i granic.
internet to wolna amerykanka
Skoro zdecydował sie ktos dać linka do pobrania - to niech zdaje sobie sprawę ze ktos moze to wykorzystać,a wręcz jest to przyzwoleniem.

EDIT:
Nie bedę sie zastanawiał co by było gdyby....
Radol

Postprzez lisek19872 Pt paź 02, 2009 10:26  Re: Grand Prix 4

Witam!!!!

Przede wszystkim Chciałbym pogratulować Stworzenia Genialnego MOda:)
jeden Z lepszych jaki Widziałem:]
Jest w nim wszystko praktycznie co trzeba brakuje mi jedynie podziału Kwalifikacji:) i do tego nie połapałem sie co Z KERS-em bo widze ikonke koło licznika ale nie wiem czy jest tylko taka atrapa
Ale naprawde Szczere Gratulacje
lisek19872

Postprzez emilek 1992 Pt paź 02, 2009 13:41  Re: Grand Prix 4

hmm moge dać na rapidshare.com ,ale te opony są od lee mam twardą mieszankę ,i te dwa rodzaje opon deszczowych ,rolnik w sam dolinie nie przypominam sobie abyś kiedyś jakąś rzecz do gp4 robił ,nie kituj ludzi opony suche, http://rapidshare.com/files/287723453/2 ... S.rar.html, deszczówki http://rapidshare.com/files/287724746/2 ... S.rar.html
emilek 1992

Postprzez Siwek Pt paź 02, 2009 14:03  Re: Grand Prix 4

LOL model Rolnika BMW tylko że zrobił do rFactor a ktoś sobie przerobił do GP4 i to nie jego ?
SimRace.pl - Portal o grach wyścigowych. Zapraszam !
http://www.siwekw.blogspot.com Zapraszam !
Siwek

Postprzez parmafc Pt paź 02, 2009 14:50  Re: Grand Prix 4

Radol - mod jest genialny i popieram twoje zdanie - jak ktoś udostępnia pliki do pobrania, to sam daje przyzwolenie, żeby to robić. Pozdrawiam!
parmafc

Postprzez Radol Pt paź 02, 2009 14:56  Re: Grand Prix 4

Siwek napisał(a):LOL model Rolnika BMW tylko że zrobił do rFactor a ktoś sobie przerobił do GP4 i to nie jego ?

Ja to widzę tak:
Może to jego a moze nie... nie muszę byc jakims archeologiem być kopać się kto faktycznie stworzył te modele bolidów w oryginale.
Skoro daje na sieć - musi brać pod uwagę że będą wykorzystywane.
Nawet same to ze nie dawane są screeny a konkretne linki z plikami mówi same za siebie - więc pytam sie po co???

Jakby ktos nie chciał sie podzielic - dałby obrazek aby sie tylko pochwalić a nie zestaw z plikami.

Napewno nie ma w mojej modyfikacji żadnego modelu od "rolnika" bo nigdy nie miałem archiwa tak podpisanych.
Jesli to są jakieś poboczne wersje faktycznie jego modeli - no to poprostu ktos przerobił,ale to juz nie moja sprawa i nie mój problem.

Po za tym powtarzam - jest na sieci dostępne więc wykorzystuje i tyle... tym bardziej że inni też na tym korzystają.

Jeśli chcesz zachować te modele dla siebie to Ci proponuje "rolnik" nie dawać tego na sieć i tyle - a nie później sie żalisz nie wiadomo do kogo i za co.

EDIT
Ja ściągam i wykorzystuje wszystko tylko z zagranicznych for i tylko przeznaczonych dla gry GP4 - a co tam " niby Twoje" modele robią nie interesuje mnie - zapytaj sie tych co tam umieszczają.
Ostatnio edytowano Pt paź 02, 2009 15:05 przez Radol, łącznie edytowano 1 raz
Radol

Postprzez kargul Pt paź 02, 2009 15:03  Re: Grand Prix 4

lisek19872 napisał(a):Witam!!!!

Jest w nim wszystko praktycznie co trzeba brakuje mi jedynie podziału Kwalifikacji:) i do tego nie połapałem sie co Z KERS-em bo widze ikonke koło licznika ale nie wiem czy jest tylko taka atrapa

Podział kwalifikacji nie jest możliwy (mogę się mylić)
A z tym kersem to tak naprawdę atrapa :) to tylko obrazek który pokazuje nam iż kers ubywa (nie daje to żadnej prędkości)

parmafc napisał(a):Radol - mod jest genialny i popieram twoje zdanie - jak ktoś udostępnia pliki do pobrania, to sam daje przyzwolenie, żeby to robić. Pozdrawiam!

Zgadzam się

Chociaż na przykładzie takiej grupy jak RFT która brała z innych modów co się da to mam wyrównane zdanie na ten temat...
ROBERT KUBICA RENAULT F1 TEAM

BĘDZIEMY O WAS PAMIĘTAĆ [ * ]
kargul

GG: 12072604

Postprzez lisek19872 Pt paź 02, 2009 15:23  Re: Grand Prix 4

Radol no szkoda ze nie mozna Tego jakos Zdzialac:) Ja tez nie wiem jakby to zrobic:)
Ale powiem Ci że ten komentarz na poczatku Wyscigu jest genialny!!!! :-D
Aż dreszczyk emocji jak rozpoczyna sie start:)
Tak Dalej!!
lisek19872

Postprzez juras70 Pt paź 02, 2009 15:26  Re: Grand Prix 4

kargul napisał(a):
lisek19872 napisał(a):Witam!!!!

Podział kwalifikacji nie jest możliwy (mogę się mylić)
A z tym kersem to tak naprawdę atrapa :) to tylko obrazek który pokazuje nam iż kers ubywa (nie daje to żadnej prędkości)

parmafc napisał(a):Radol - mod jest genialny i popieram twoje zdanie - jak ktoś udostępnia pliki do pobrania, to sam daje przyzwolenie, żeby to robić. Pozdrawiam!

Zgadzam się

Chociaż na przykładzie takiej grupy jak RFT która brała z innych modów co się da to mam wyrównane zdanie na ten temat...

Grupa RFT robiła modele na podstawie innego modu a nie brała gotowe. Wtedy nikt jeszcze modu nie zrobił na 2008 a oni zrobili na modelach FSone
Obrazek
SimRace.pl-Najlepszy portal o grach wyścigowych!
juras70

GG: 955345

Postprzez Radol Pt paź 02, 2009 15:35  Re: Grand Prix 4

lisek19872 napisał(a):Ale powiem Ci że ten komentarz na poczatku Wyscigu jest genialny!!!! :-D
Aż dreszczyk emocji jak rozpoczyna sie start:)

Mi też sie to spodobało - choc to tylko kilka słów ale jak miło posłuchać.
Faktycznie akurat ten patent z polskimi komentatorami na starcie to jest mój pomysł i sampel odpowiednio posklejałem i "wmontowałem" osobiscie.
Radol

Postprzez haha_xd Pt paź 02, 2009 15:50  Re: Grand Prix 4

W końcu ktoś zabrał głos w tej sprawie. Widzę, że autor tego "genialnego" moda myśli, że jak ktoś udostępnia coś w sieci to od razu druga osoba może ładować to do "swojego" moda. Ależ nie może! Aby tego użyć to musie mieć zgodę na publikacje od autora np. danego modelu. Wcale się nie dziwie, że Rolnik ma do Ciebie pretensje.

I na koniec pytanie, jakbyś się poczuł jakbym teraz podał linki do Twojego moda tylko pod inną nazwą? Np. "GP4 F1 2009 by Colo". :-)
F1 doesn't miss Schumacher.
Przeglądarka Opera - z wersji na wersję coraz lepsza.
haha_xd

Postprzez emilek 1992 Pt paź 02, 2009 16:02  Re: Grand Prix 4

weż rolnik wyluzuj jeden bolid zrobiłeś zresztą nie wiadomo a kłócisz się jakbyś całego moda zrobił ,zamiast sobie pomagać kłocicie się o pierdoły
emilek 1992

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pozostałe symulacje F1 i inne gry