Siwek napisał(a):LOL model Rolnika BMW tylko że zrobił do rFactor a ktoś sobie przerobił do GP4 i to nie jego ?
Ja to widzę tak:
Może to jego a moze nie... nie muszę byc jakims archeologiem być kopać się kto faktycznie stworzył te modele bolidów w oryginale.
Skoro daje na sieć - musi brać pod uwagę że będą wykorzystywane.
Nawet same to ze nie dawane są screeny a konkretne linki z plikami mówi same za siebie - więc pytam sie po co???
Jakby ktos nie chciał sie podzielic - dałby obrazek aby sie tylko pochwalić a nie zestaw z plikami.
Napewno nie ma w mojej modyfikacji żadnego modelu od "rolnika" bo nigdy nie miałem archiwa tak podpisanych.
Jesli to są jakieś poboczne wersje faktycznie jego modeli - no to poprostu ktos przerobił,ale to juz nie moja sprawa i nie mój problem.
Po za tym powtarzam - jest na sieci dostępne więc wykorzystuje i tyle... tym bardziej że inni też na tym korzystają.
Jeśli chcesz zachować te modele dla siebie to Ci proponuje "rolnik" nie dawać tego na sieć i tyle - a nie później sie żalisz nie wiadomo do kogo i za co.
EDIT
Ja ściągam i wykorzystuje wszystko tylko z zagranicznych for i tylko przeznaczonych dla gry GP4 - a co tam " niby Twoje" modele robią nie interesuje mnie - zapytaj sie tych co tam umieszczają.