Grand Prix 4

GP4, Richard Burns Rally, Pro Evolution Soccer...

Moderator: Ekipa Gry

Postprzez omen10 Pn maja 17, 2010 17:04  Re: Grand Prix 4

Czy ma ktoś może obrotomierz z 2001-2002 roku taki jak na tym filmie? ^^
MOBO: Gigabyte GA-P55A-UD3
CPU: Intel Core i7 860 @4GHz + Mugen 2
RAM: 2x Kingston HyperX 1333MHz 2GB CL7
GPU: Gigabyte HD5770 @910 1310 MHz
HDD: Samsung HD502HJ
PSU: OCZ ModXStream Pro 600W
CASE: Antec Two Hundred
Avatar użytkownika
omen10
 
Dołączył(a): So lut 07, 2009 18:50
GG: 10788541

Postprzez fordern Wt maja 18, 2010 15:31  Re: Grand Prix 4

omen10 napisał(a):Czy ma ktoś może obrotomierz z 2001-2002 roku taki jak na tym filmie? ^^

W GPx jest taki - digital ;)

Poza tym on był używany w latach 1999-2002 na kanałach korzystających z broadcastu Canal+
Obrazek
Avatar użytkownika
fordern
 
Dołączył(a): Cz lis 02, 2006 16:21
Lokalizacja: Kyoto Ring
GG: 1411891

Postprzez timiset Cz maja 27, 2010 11:09  Re: Grand Prix 4

czy ktoś może mi powiedzieć gdzie znajdę jakąś łatkę do czystego gp4 na sezon 2009 albo 2010?? szukam dzień i nic nie znalazłem
timiset
 
Dołączył(a): Cz maja 27, 2010 10:38

Postprzez ExiT Pt maja 28, 2010 20:49  Re: Grand Prix 4

W google. Vazalm mod 2010 na przykład.
Co do tego modu, to mam pytanie. Gdzie dokładnie (Jaki folder i pliki) znajdują się bolidy w tym modzie?
Avatar użytkownika
ExiT
 
Dołączył(a): N lis 15, 2009 14:33
GG: 9542681

Postprzez kamilkz56 So maja 29, 2010 13:57  Re: Grand Prix 4

ExiT napisał(a):W google. Vazalm mod 2010 na przykład.
Co do tego modu, to mam pytanie. Gdzie dokładnie (Jaki folder i pliki) znajdują się bolidy w tym modzie?

Cars.wad jak w czystej wersji Grand Prix 4. Ten plik znajduje się w głównym folderze :)
Obrazek
Obrazek
Avatar użytkownika
kamilkz56
 
Dołączył(a): N lut 11, 2007 21:01
Lokalizacja: Ze Stolicy

Postprzez ExiT So maja 29, 2010 16:36  Re: Grand Prix 4

Jeszcze mógłbym wiedzieć, czym go się otwiera/wypakowuje? :)
Avatar użytkownika
ExiT
 
Dołączył(a): N lis 15, 2009 14:33
GG: 9542681

Postprzez dolegr So cze 19, 2010 19:08  Re: Grand Prix 4

Witam
Mam prośbę czy mógłby ktoś podać link albo wrzucić na jakiś serwer bolid Renault na sezon 2010 z modu Radola?
Z góry dziękuje.
dolegr
 
Dołączył(a): N cze 24, 2007 20:04

Postprzez SeeJay Pn lip 19, 2010 15:45  GP4 wersja klasyczna, a nowe tory.

Witam. Czy jest możliwość instalacji nowych torów (bez podmiany) w GP4 bez modów?

Jeśli tak, to w jaki sposób?
SeeJay
 
Dołączył(a): So cze 12, 2010 7:28

Postprzez DawiDch Pn lip 19, 2010 19:41  Re: Grand Prix 4

Nie.
Avatar użytkownika
DawiDch
 
Dołączył(a): Wt lip 03, 2007 12:54
Lokalizacja: Częstochowa
GG: 7075940

Postprzez chinoMoreno Pn lip 26, 2010 21:47  Re: Grand Prix 4

witam

czy mógłby mi ktoś podać jak rozwiązać problem z literą "P" czyli pause w grze jak się gra na kierownicy? Działa mi tylko jak gram na klawiaturze a bez tego ani rusz
chinoMoreno
 
Dołączył(a): Śr lut 11, 2009 22:37

Postprzez krzysed Cz sie 19, 2010 15:19  Re: Grand Prix 4

wie ktoś jak zainstalować mod 1994 ze strony gp4db.com ??
krzysed
 
Dołączył(a): N mar 22, 2009 15:10

Postprzez tabibaboo N gru 19, 2010 12:44  Re: Grand Prix 4

Cześć, mam pytanie. Postanowiłem ostatnio pograć w "czyste" GP4 , wprowadziłem jedynie takie zmiany, że są malowania papierosowe i chyba podmieniłem performance data. Mam taki dziwny problem, że wyścigi kończy zwykle ok 6-7 kierowców, jest to dosyć irytujące. Możliwe, że ustawiłem zbyt dużo awarii i tutaj moje pytanie - czy jest możliwość zmiany tych ustawień w trakcie sezonu ? Obecnie mam ustawione tylko 4 powody awarii, a nadal ktoś odpada (najczęściej jakieś Ferrari) z powodu wycieku oleju/wody...
Avatar użytkownika
tabibaboo
 
Dołączył(a): Pt cze 26, 2009 15:28

Postprzez Sycior N gru 19, 2010 17:21  Re: Grand Prix 4

A korzystasz z GPX? W GPX można coś z awariami rzeźbić
True 2013 World Champion: Pastor Maldonado :P Bo gdyby miał bolid Red Bulla to byłby mistrzem...
Avatar użytkownika
Sycior
 
Dołączył(a): Śr maja 30, 2007 19:16
Lokalizacja: Kobyłka

Postprzez tabibaboo N gru 19, 2010 18:07  Re: Grand Prix 4

Ale w trakcie sezonu ? Spróbuję :)

Na dodatek - zapomniałem o tym wspomnieć - jeśli rozgrywam kwalifikacje, dzieją się dziwne rzeczy. Bolidy AI mają na liczniku normalnie 1. bieg, ale cofają, stoją na torze, rozwalają się itp. Reinstall ? Co mogło tak namieszać (z tych rzeczy co napisałem wyżej)
Avatar użytkownika
tabibaboo
 
Dołączył(a): Pt cze 26, 2009 15:28

Postprzez Sycior N gru 19, 2010 19:51  Re: Grand Prix 4

Za dużo modów może nawrzucałeś? Często tak się dzieje w grach w których instalacja moda wiąże się z podmianą plików gry, tutaj to już chyba reinstall bo w GPX chyba nie da się tego naprawić i na przyszłość ostrożniej modować grę, sam się już kilka razy tak wkopałem że się cuda na kiju działy.
True 2013 World Champion: Pastor Maldonado :P Bo gdyby miał bolid Red Bulla to byłby mistrzem...
Avatar użytkownika
Sycior
 
Dołączył(a): Śr maja 30, 2007 19:16
Lokalizacja: Kobyłka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pozostałe symulacje F1 i inne gry

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości